050 35 93 18
050 35 93 18

Over Ons

reeds 25+ jaar
kwaliteitsvolle zorgverlening

24u/24u bereikbaar
U kan op ons rekenen!

persoonlijke zorg
uw vertrouwen waard!

Welkom bij Thuisverpleging Recomed

Beste bezoeker,

Namens Thuisverpleging Recomed bedank ik u voor uw bezoek aan onze website!

Je hoort mensen wel eens zeggen “ ik zit in de verpleging”… wel bij ons is het eerder omgekeerd: “ verpleging zit in ons!”. Het vak kan je leren, de liefde voor het vak niet. Wij houden van onze job – en van onze patiënten. We staan op elk moment voor u klaar. Niet alleen voor het toedienen van de juiste zorgen, maar ook voor een luisterend oor en eerlijk advies.

Uw zorg dat is onze bezorgdheid!

De gezondheidszorg is voortdurend in beweging. We merken daarbij dat de verblijfsduur van patiënten in het ziekenhuis sterk verkort en de patiënt dus sneller weer huiswaarts keert.

Wij bieden u een deskundig zorgaanbod waarbij elke patiënt optimale kansen krijgt om zolang mogelijk in zijn of haar vertrouwde thuisomgeving te blijven. Thuis kunnen blijven in uw vertrouwde omgeving heeft een positieve invloed op uw fysiek en psychisch welbevinden

Thuisverpleging Recomed is voor iedereen toegankelijk ongeacht leeftijd of ziektebeeld; met een acute of chronische zorgvraag ongeacht bij welke mutualiteit u bent aangesloten. We staan voor een persoonlijke, kwalitatieve en doelgerichte zorg op maat van de patiënt. We streven steeds naar een maximaal comfort en optimale kwaliteit van leven.

Door de jaren heen is Thuisverpleging Recomed uitgegroeid tot een sterk team met een goed evenwicht tussen professionaliteit en vriendschap. We kennen, appreciëren en motiveren elkaar en we vullen elkaar aan.

Thuisverpleging Recomed is een kleinschalige lokale praktijk.

Hoe ervaart u dit?

  • Een correcte uitvoering van de voorgeschreven zorg.
  • Een voortdurende evaluatie van onze zorg en een terugkoppeling naar alle betrokkenen wanneer we vaststellen dat de voorgeschreven zorg niet tot de gewenste resultaten leidt
  • We nemen net iets meer tijd dan de ‘binnen en buiten’-attitude van sommige andere diensten
  • Door onze kleinschaligheid, verpleegkundigen met vaste rondes en goede informatiedoorstroming bouwt u makkelijker een vertrouwensband op met onze verpleegkundigen.

Bent u net ontslagen uit het ziekenhuis? Bent u ziek of herstellend en wil u thuis geholpen worden? Hebt u tijdelijk of langdurig nood aan verpleegkundige zorg?

U kunt bij ons terecht voor advies en ondersteuning met betrekking tot uw zorg zodat u in optimale omstandigheden kan thuis blijven. Wij bieden dagelijks verpleegkundige zorg aan mensen in de regio Brugge en alle randgemeenten.

Steeds tot uw dienst!

Reginald Cochuyt
Thuisverpleegkundige - Teamcoördinator
Thuisverpleging Recomed